Oculear a látás helyreállítása: vrijeme je za vraćanje vida!

Oculear a látás helyreállítása: vrijeme je za vraćanje vida!

 • Ublažava stres i bolove u očima za 5 minuta
 • Vraća vid za 99% za 1 tečaj
 • Sprječava razvoj očnih bolesti i slabljenje vida
RENDELNI

Glavni je razlog slabog vida povreda rada očnih mišića!

Oculear a látás helyreállítása: vrijeme je za vraćanje vida!

 1. Aparat za mišiće fokusira oči tako da se rezultirajuće slike, prolazeći kroz leću, projiciraju na mrežnicu.
 2. Poremećaji u ravnoteži rada mišića stvaraju nedovoljnu ili prekomjernu kompresiju očne jabučice.
 3. Objektiv je deformiran , fokus je iskrivljen, slika pluta.

Tehnologija eye muscle support

 • Ublažava upale , napetost, suhoću i iritacije
 • pojačava oštrinu vida , jača mrežnicu
 • stimulira živčane sinapse koje pružaju jasan vid
 • poboljšava reakciju mišića na opterećenje promjena, ublažava i sprečava hipertoničnost
 • pruža ispravan fokus objektiva
 • pojačava cirkulaciju kapilara
 • uklanja rizik od razvoja opasnih očnih bolesti
 • normalizira pritisak fundusa
RENDELNI

Što su studije pokazale?

Oculear a látás helyreállítása: vrijeme je za vraćanje vida!

 1. U 99% od 100 slučajeva vid se u potpunosti vraća
 2. Zabilježeno je poboljšanje rada svih tjelesnih sustava, pružajući pravilno funkcioniranje vidnog aparata
 3. U 9 od 10 slučajeva je nestala potreba za operacijom za vraćanje vida
 4. U 10 slučajeva od 10 – nuspojava su u potpunosti izostale

Stručno mišljenje

Tijekom posljednjih nekoliko godina, broj ljudi koji pate od gubitka vida porastao je 18 puta. Mnogi moji pacijenti panično me traže da im propisujem leće i naočale, iako ne razumiju da će takva mjera dodatno pogoršati situaciju, potpuno narušavajući oči .

 

Danas postoji prilika za RJEŠAVANJE problema s lijekovima. U te je svrhe i stvorio lijek Oculear .Dodjeljujem ga svakom svom pacijentu i u 99% slučajeva uspije vratiti jasan i svijetao vid nakon 1 tečaja .

 

Doista, sastav lijeka uključuje posebno odabrane komponente koje vraćaju pravilno funkcioniranje očnih mišića i poboljšavaju stanje leće – glavni čimbenici dobrog vida.

 

U kombinaciji s gimnastikom za oči takva terapija daje siguran uvjet u najkraćem mogućem roku i pomaže u izbjegavanju kirurške intervencije.

Frank Wagner

Pogled im je već vraćen sa Oculear

Emma Swan,

Zagreb, 31 godina

Vid mi je propadao dugi niz godina. Nisam obraćala pažnju na to, ali u jednom je trenutku pao na minus šest i moje desno oko gotovo je prestalo vidjeti. Znate, ja sam pijanista, glazbu stvaram od djetinjstva, naravno da mogu svirati na dodir, ali mnogo je lakše svirati note. A što ako te bilješke uopće ne vidim? Naočale i leće nisu pomogle: nakon njih je započela strašna migrena. U očaju sam otišala liječniku, on mi je sugerirao da nema ništa bolje od Oculear. Nisam računala na čudo izlječenja, ali ipak sam odlučila naručiti Oculear. Zamislite, nakon prvog tečaja počela sam se viđati mnogo puta bolje! Na sljedećem sastanku s liječnikom, ispostavilo se da mi je vid već minus jedan! Liječnik mi se nasmiješio i rekao da će se vid dodatno poboljšati! Gospode, kako mi je drago! Naručit ću još Oculear!

Gabriel Stewart,

Split, 36 godina

Ja sam programer u međunarodnoj tvrtki. Provodim većinu vremena iza monitora i, neprimjetno za sebe, upalim pogled. Glavobolja i napetost u očima postali su mi stalni pratitelji. Odlučio sam da to treba zaustaviti. Uzeo sam dvotjedni odmor, naručio Oculear i odmjerio oči od monitora. Uzela sam Oculear, radila vježbe za oči i jela svježe voće i povrće. Rezultat me pogodio! Sve vidim tako jasno da se nehotice osjećam kao mlađi student: Vidim to bolje nego na prvoj godini sveučilišta! Od sada ću uvijek biti oprezniji svojim vidom!

Susan Kaylor,

Zadar, 51 godina

Otkrila sam za Oculear. Godinu u klinici, tamo su aktivno raspravljali, pa sam odlučila naručiti pokušaj, a što ako? Starost već utječe, često smo morali koristiti naočale, jer nisam vidila broj autobusa.Da, i okulist je dao razočaravajuća predviđanja – s mrežnicom su počeli problemi. А Oculear kažu za sve probleme s primijenjenim očima. Što da kažem, priprema je divna! Sada vidim sve puno bolje, čak mogu i malo detalja vidjeti daleko. Zato se slobodno preporučuem!

RENDELNI

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: